Over ons

Marcel Klop Transport

Kostbare ladingen worden met de nodige zorg vervoerd

Marcel Klop transport in Oosterhout is een internationale logistieke dienstverlener. Sinds 2006 zijn wij dagelijks onderweg voor het transporteren van zeecontainers en cargo van vliegtuigen. Wij kunnen objecten vervoeren van 20 tot 45 voet en beschikken hiervoor over het juiste materieel.

Dergelijk zwaar transport laat je niet aan de eerste beste aanbieder over. Het gaat vaak om kostbare ladingen die met de nodige zorg vervoerd moeten worden. Hier komen wij dan in het spel.

Kostbare ladingen over de weg

Vakkundige chauffeurs en

goed materieel voor uw transporten

Goed materieel voor uw transporten

Aangezien wij een familiebedrijf zijn is er altijd sprake van korte lijnen, wat een duidelijke communicatie tussen ons en de klant mogelijk maakt. Het transport wordt verzorgd door ervaren en enthousiaste chauffeurs, voor wie zware transporten geen geheimen meer hebben.

Bij ons geldt altijd: ‘Een afspraak is een afspraak’. In onze offertes zijn wij altijd glashelder, zodat u nooit voor verrassingen achteraf komt te staan. De transporten worden uitgevoerd met krachtige trucks, die bestuurd worden door ervaren chauffeurs. Alle trucks zijn van de laatste generatie en worden goed onderhouden voor een goede betrouwbaarheid en veiligheid.

Rotterdam is een van de grootste overslaghavens ter wereld, vandaar dat ons beginpunt meestal in het Rotterdamse havengebied ligt. Van hieruit vervoeren wij de zeecontainers door de hele Benelux en Duitsland. Transport buiten de Benelux en Duitsland is in principe mogelijk, maar gaat altijd in overleg.

Flexibiliteit is onze kracht

Als professioneel ingericht bedrijf kunt u ook vertrouwen op onze flexibiliteit. U bent mogelijk niet gebonden aan kantoortijden, dus wij ook niet. U kunt 24/7 met ons in contact komen om uw opdracht door te geven. Wij zorgen dan om zo snel mogelijk bij u op locatie te verschijnen en van daaruit het transport aan te vangen.

Wij bieden

Maatwerk

Elke opdracht vraagt om maatwerk, aangezien de wensen en eisen van de opdrachtgevers over het algemeen verschillen. Wij komen altijd met een passende oplossing, afgestemd op wat u wilt. Als u contact met ons opneemt krijgt u van ons een persoonlijk advies over de mogelijkheden van uw transport.

Uw transport in goede handen bij een bedrijf met een ruime ervaring en een goede reputatie in de regio en ver daarbuiten? Dan kunnen wij u verder surfen besparen. U kiest voor ons en hoeft ons uiteraard niet op ons woord te geloven, beter is het om de kwaliteit en service zelf te ervaren. Schakel ons in en wij maken waar wat wij beloven.

Elke opdracht vraagt om maatwerk

Marcel Klop transport in Oosterhout

Neem contact met ons op

Ervaar onze kwaliteit en service. Voor vragen en meer informatie bel naar 06 46016358 of stuur ons een bericht.

Marcel Klop Transport

Marcel Klop Transport verzorgt al uw wegtransport, zowel in Nederland als in de gehele Benelux. Uiteraard is transport naar andere Europese landen ook mogelijk.

Contact gegevens

Marcel Klop Transport
Kanaalstraat 18
4905 BJ Oosterhout

Ingeschreven bij

Kvk nr: 50958186

Onze diensten

- Transport & Bezorging
- Vervoer Zeecontainers
- Vervoer Vliegtuig Cargo

© 2023 Marcel Klop Transport | Power Internet | RJHosting | Privacyverklaring | Power For Jobs